Griezelen in de Julianatoren

Afgelopen zondag mochten wij op uitnodiging van de Julianatoren  een bezoekje brengen aan dit te gekke pretpark. Helemaal omgetoverd in Halloweenstijl!! Wat zag het er ontzettend gaaf uit.

De meiden wilden graag verkleed en hadden zich daarom omgetoverd in 2 kleine Harley Quinns, ze zagen ontzettend gaaf uit. De kleinste heeft de hele tijd onderweg naar de Julianatoren geroepen dat hij er naartoe ging. Het is toch altijd heerlijk om je kinderen zo enthousiast te zien.

Eenmaal aangekomen werden we op de parkeerplaats al verrast met een te gek doolhof en een spannend huis. We hebben de kids beloofd dit na afloop te doen en eerst het park in te gaan. Doordat we er al vroeg waren hebben we nog mee kunnen genieten van de openingsshow. Spook Jul en Heks Julia zagen er griezelig uit. En wat een geluk terwijl ik foto’s van de kids aan het maken was kwamen meneer Kaasschaaf en mevrouw Suikerspin aanlopen. Wat leuk!!!! Nouri kon op de foto met deze twee leukerds.

Met de meiden hadden we afgesproken dat ze hun gang konden gaan maar zich om het uur moesten melden. Ik vind de julianatoren zo’n ideaal pretpark, doordat het zo overzichtelijk is kan je ook makkelijk tegen de grotere kids zeggen dat ze zelf overal in kunnen gaan zodat ze niet constant hoeven te wachten op ons.

Wat hadden we het getroffen ook met het weer, in je tshirtje door een pretpark half oktober, wat een verwennerij. Samen met papa ging Nouri in de achtbaan. De eerste keer achtbaan voor de kleine man, super spannend natuurlijk. Mama krijgt dan alweer hartkloppingen en vraagt 100x aan papa of hij hem wel goed vast heeft. De achtbaan was een groot success voor de kleine man!!

Nouri keek zijn ogen uit, wat een gave versiering overall hooibalen en pompoenen, het zag er geweldig uit. Om 12.30 uur hadden we met de meiden afgesproken te gaan lunchen. We hebben heerlijk in het zonnetje in het picknickbos gezeten. Na het eten lekker spelen en daarna hebben we nog kunnen genieten van de show van Cas de Ranger.

Wat deed hij dat ontzettend leuk….de kids waren dolenthousiast. Van de ene show door naar de andere want uiteraard wilde we de spannende spookshow niet missen. Ook deze show was weer hartstikke leuk. Nour had een leuk plekje voorin bij zijn zus en haar vriendinnetje maar toen de lichten uitgingen vond hij dat toch wel een beetje spannend en wilde hij liever bij mama zitten. Vervolgens heeft hij veilig bij mama op schoot genoten van de show en al zingend en klappend enthousiast meegedaan.

Na de show mochten de meiden nog een rondje doen en kon Nour nog even in zijn favoriete attractie: de brandweerblusauto’s zodat we daarna nog even in het doolhof op de parkeerplaats konden spelen.

Zo gezegd zo gedaan, het doolhof was ontzettend leuk opgezet met de acteurs. Het huis was voor de kleine man wel erg spannend maar de meiden vonden het gaaf en zijn nog een paar keer door het huis gelopen voordat ze in de auto stapten voor de reis naar huis.

Het was een geweldige, heerlijke dag. De kids, papa en mama hebben ontzettend genoten. Julianatoren…..bedankt voor de uitnodiging!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s