Slaapkamer make over

In de zomervakantie hebben wij wat kleine klusjes in huis gedaan en wilden we kamers wisselen met Sem. Wij hebben een grote open zolder waar Sem sliep. Een soort loft idee maar zonder deur om dicht te doen. Als je 15 bent wil je toch privacy en daarom hadden we afgesproken om van kamer te wisselen in de zomervakantie.

We hebben dit gedaan in de weken dat Sem naar zijn vader was zodat we niet alles op zijn kop moesten zetten. Uiteraard was het belangrijkste dat Sems kamer af zou zijn als hij thuis zou komen. Zo gezegd zo gedaan even een weekendje de schouders eronder gezet en zijn kamer was af. Het is een super gave kamer geworden. Een stoere ‘volwassen’ kamer voor onze 15-jarige puber.

Nu dat Sems kamer af is, is onze kamer aan de beurt en beetje bij beetje begint deze ook vorm te krijgen. Ik had uiteraard al exact in mijn hoofd hoe het moest worden. Onze slaapkamer moest een oase van rust worden met veel wit en Ibiza/Marokkaanse elementen. Ik wilde graag mandjes aan de muur als wanddecoratie, mijn doel was dus duidelijk. Ik ging allerlei kringloopwinkels af en zo verzamelde ik allerlei leuke mandjes. Bij de action kwam ik te gekke spiegels tegen die perfect bij mijn idee pasten.

Toen we ons bed gingen verplaatsen zag ik dat er op het hoofdbord 2 vlekken waren ontstaan van onze haren. Ik bedacht deze schoon te maken maar heb het alleen maar erger gemaakt dus baal hier ontzettend van. Ik ga het nog maar eens proberen en anders misschien maar opnieuw bekleden.

Er moet nog wel het een en ander gebeuren en wil nog wel wat te gekke accessoires toevoegen zoals een vloerkleed en een werkplek maar dat komt in de winter.

Als het helemaal af is zal ik de after pictures showen.

X

Een gedachte over “Slaapkamer make over

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s