Back to Work

Toen ik 3 jaar geleden tijdens mijn zwangerschap mijn baan verloor heb ik samen met Bright besloten dat ik thuis zou blijven voor de kleine man, in ieder geval tot hij naar de basisschool zou gaan.

Bij de oudste twee heb ik altijd 32 uur gewerkt en heb ik toch best het idee dat ik veel gemist heb. Na het maken van een rekensommetje kwam het erop neer dat ik zou gaan werken voor de kinderopvang en dan was ik liever bij mijn kleine man. Dus bleef ik thuis. Ook heerlijk voor de 2 grote kids. Mama altijd thuis.

Maar WoW thuis zitten is in mijn ogen veel zwaarder dan werken. 24/7 met de kids en eerlijk ik hou zielsveel van mijn kids maar ik ben nooit alleen! Even alleen boodschappen doen is voor mij al een uitstapje.

Omdat ik toch iets wilde doen terwijl ik thuis zat ben ik gestart met een eigen webshop in handgemaakte kinderkleding. Super leuk maar ook best pittig met een baby/peuter om je heen. In juni van dit jaar heb ik besloten te stoppen met de webshop. Met pijn in mijn hart maar het maken van kleding ging mij tegen staan en dan weet je dat het niet goed gaat en je beter kan stappen.

Nu heb ik besloten weer buiten de deur aan de slag te gaan. Ik mis het om gewoon even geen mama te zijn. Even gewoon Charelle. Vlak nadat de kogel door de kerk was en ik weer op zoek ging naar een baan werd ik benaderd door mijn oude werkgever of ik interesse had om terug te komen. Daar had ik wel oren naar. Ik heb het altijd naar mijn zin gehad en het is dichtbij huis. Kan niet beter.

Ondanks dat het allemaal nogal stroef verliep is het nu toch definitief en ga ik maandag 17 september weer starten.

Aan de ene kant heb ik er super veel zin in maar kan ik ook wel janken omdat ik mijn kleine man nu ‘weg’ moet brengen. Ik weet dat het goed voor hem en voor mij is maar nu het zo echt is, is het echt wel even slikken.

Het zal voor het hele gezin een grote verandering zijn. Mama is er niet meer altijd. Het eten staat niet klaar als Bright thuis komt, hij zal zelfs 2 dagen zelf voor het eten moeten zorgen.

Ik ben ervan overtuigd dat het helemaal goed gaat komen en dat ons gezin er zo weer aan gewend is. En ik? Ik ga weer koffie drinken uit een koffiemachine met vieze koffie in plastic bekertjes 😉

X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s