Weekmenu 20 t/m 26 augustus 2018

Ik kan haast niet geloven dat dit alweer de laatste week van de zomervakantie is. Ondanks dat we niet op vakantie zijn geweest is de vakantie voorbij gevlogen. Deze laatste week genieten wij nog van heerlijke zomerse gerechten. Volgende week begint het ‘normale’ leven weer. Wat zal dat weer wennen zijn voor iedereen. We genieten nu nog even van deze laatste week.

Maandag

We beginnen de week met een lekker paella uit de allerhande , een heerlijks eenpansgerecht met heerlijke zomerse smaken. Veel groente, kip en vis….heerlijk! De kids smullen hier altijd smakelijk van.

Kijk wat een lekker recept ik heb gevonden op Allerhande! Rijkgevulde paella

Dinsdag

Macaroni is hier altijd een feestje. Deze macaronitaart kwam ik op Pinterest tegen en het leek me leuk om deze eens uit te proberen. Bij het woord taart worden de kids altijd vrolijk en als er dan ook nog eens een hoop groente in zit is het ook voor mama goed en verantwoord.

Macaronitaart

Woensdag

Met een broodje hamburger zit je bij ons altijd goed. Oké niet iedereen kiest ervoor om de hamburger royaal te beleggen maar wel iedereen is blij als ik zeg dat we een broodje hamburger eten. Deze heerlijke combinatie met zoete aardappelfriet uit de allerhande is zeker de moeite waard.

hamburger met zoete aardappel

Donderdag

Ik weet dat niet alle kinderen gek op vis zijn. Ik ben er echter wel van overtuigd dat als je het ze aanbiedt, ze het vanzelf gaan waarderen. Mijn kinderen zijn alle drie gek op vis. Vandaag eten wij een Oosters vispakketje van Hello Fresh.

Oosters vispakketje met prei en tomaat

Vrijdag

Spinazie is altijd goed tenminste voor mijn kids. Op een of andere manier heb ik nog nooit een kind meegemaakt die geen spinazie a la crème lust. Ook hier is dat eigenlijk het enige wat weleens niet ‘vers’ op tafel komt. Deze spinazie ovenschotel kan je zo makkelijk maken als je zelf wilt. Uiteraard kan je ook verse spinazie gebruiken.

Zaterdag

Vandaag eten wij de heerlijke gebakken gnocchi met pesto van Hello Fresh. Ondanks dat ik gek ben op Italiaans eten maak ik eigenlijk nooit gnocchi. Na het eten van dit recept zal dit toch wel vaker gaan gebeuren.
Makkelijk te koken - Gebakken gnocchi met groene pesto

Zondag

Vandaag een Hollandse stamppot in een hip en zomers jasje. Deze zomerstamppot met gegrilde kip is een blijvertje.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s