Erop uit – Aviodrome

Vorige week dinsdag brachten wij een bezoekje aan het Aviodrome in Lelystad. Deze stond al een tijdje op mijn lijstje voor de kleine man en aangezien we een paar nachten in Almere sliepen kwam dit perfect uit.

Nouri is sindskort helemaal gek van vliegtuigen en helikopters. Als er een helikopter of vliegtuig over het huis vliegt en hij hoort het dan rent hij naar buiten en gaat heel wild zwaaien en roepen.

Onderweg naar het Aviodrome zag hij al een helikopter langs komen en zat hij te springen in zijn stoel toen wist ik, dit wordt een topdag. Geen woord gelogen.

Bij binnenkomst kregen de kids een speurtocht. Gewapend met de speurtocht en een potlood begonnen we in het museum, te gek om te zien hoe het allemaal was. Ezra heeft veel op school gehad al over deze onderwerpen dus kon er best het een en ander over vertellen.
Nouri keek vooral zij ogen uit. Voor aan het einde van de tentoonstelling waar allerlei vliegtuigen stonden. Hij wilde overal in en overal kijken. Genieten met een grote G. Met als klap op de vuurpijl het binnenkijken in het grootste vliegtuig van het Aviodrome.

Na een eigen vliegrondje in de simulator waarbij we helaas naast de startbaan landden, vervolgden wij onze weg. Het was buiten bloedheet, maar we wilden wel nog het een en ander bekijken. Wel met het idee in ons achterhoofd dat we nog eens terug zouden komen samen met papa. Bright heeft namelijk luchtvaarttechnologie gestuurd en weet heel veel van vliegtuigen af dus ook voor hem zou dit te gek zijn.

Samen met Ezra en Nouri ben ik buiten ook in de simulator geweest, super spannnend voor de kids maar bloedjeheet. Ezra heeft nog even rondgereden op de vliegtuigjes en ze hebben nog even gespeeld in de speeltuin.

Vanwege de warmte besloten we wat eerder naar huis te gaan om een duik in het zwembad te nemen maar we komen zeker snel nog een keer terug. Wat een ontzettende aanrader voor alle leeftijden.

We hebben een topdag gehad.

X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s