Erop uit – Dolfinarium & Hans en Grietje Pannenkoekenhuis

Vorige week vrijdag bedacht ik me toen ik naar buiten keek dat het een beetje bewolkt was en dus vast niet zo kei warm zou worden als voorspeld was.
Dus besloot ik Bright over te halen om naar het dolfinarium te gaan en dit te combineren met een bezoek aan mijn favoriete pannenkoekenrestaurant Hans en Grietje in Zeewolde.

Puberlief besloot thuis te blijven en dus ging ik online nog even op zoek naar kortingskaarten en kocht ik via dagje-uit van de Jumbo 3 kaartjes. Dus hup met z’n viertjes de auto in op naar Harderwijk. Ongeveer 1uur en een kwartier rijden. De weg die we de afgelopen weken al meerdere keren gereden hebben op naar al onze uitjes.

Aangekomen bij het dolfinarium kwam ik erachter dat ik me wellicht toch had vergist in mijn idee dat het niet zo warm zou worden. Het was bloedje heet zweet liep waar het niet gaan kon. Eenmaal binnen bij het dolfinarium kwam ik erachter dat het in mijn gedachte veel groter was. Ik denk dat ik er voor het laatst geweest ben toen ik zelf nog een kind was.

We brachten als eerst een bezoek aan de zeeleeuwenshow. Ezra en Nour vonden het prachtig. Vooral de kleine man vond het prachtig en zat de hele tijd met zijn hand voor zijn mond vol verwondering te kijken.

Na de zeeleeuwen moesten we gelijk door naar de dolfijnen want we hadden muntjes voor de eerste voorstelling. Het is altijd weer een prachtig festijn bij de dolfijnen met alle lichtjes die je kan kopen!! Uiteraard wilden mijn kids ook die lampjes maar ik vertik het om die stomme dure dingen te kopen. Zo blijf ik bezig bij alle parken waar we naartoe gaan willen ze wel wat hebben.

Dus even lekker in de speeltuin onze broodjes gegeten om vervolgens door te lopen naar de walrusshow. Echter kwam Bright er onderweg naar de walrussen dat zijn telefoon niet meer in zijn zak zat dus paniek. Waar is die telefoon? Terug naar de speeltuin, waarschijnlijk uit zijn zak gevallen terwijl hij met die kids aan het spelen was.
Ik moest stiekem wel een beetje lachen omdat meneer die altijd op mij zit te zeuren dat ik te veel op mijn telefoon zit toch wel behoorlijk in paniek en strontchagerijnig was omdat hij zijn telefoon kwijt was.
Maar helaas hij kon m niet vinden en dus werd het er niet gezelliger op. Totdat ik op het lumineuze idee kwam van joh kan je niet kijken met een soort van waar is mijn iPhone alleen dan voor Android. Oh ja dat was een idee en dus ging hij met mijn telefoon op zoek naar zijn telefoon. Wonder boven wonder had een lieve mevrouw de telefoon gevonden en had baas B zijn telefoon terug. Pfff wat een opluchting anders was het denk ik linea recta naar huis en niet naar Hans en Grietje, waar ik en Ezra ons zo op verheugd hadden.

Na het aaien van de roggen besloten we dat het mooi geweest was en zijn we uit het park gegaan en op naar Hans en Grietje. Als we daar alleen al aan komen rijden waan ik me weer even een klein meisje. De kids kunnen er heerlijk spelen en het ziet er zo geweldig uit. Het was bloedje heet dus besloten we wel lekker binnen te gaan zitten. Ezra ging ondertussen lekker spelen en wij hadden een drankje verdiend.

img_6310.jpg

Er is zoveel te zien voor de kids en ze genoten er zichtbaar van. Ik vind het zo jammer dat we niet wat dichterbij wonen anders zou ik er regelmatig een bezoekje brengen.

Vervolgens in de bloedhete auto want de airco is stuk terug naar huis.
Het was een heerlijke dag……

X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s