Kinderpretpark Julianatoren

Te gek! Op uitnodiging van de Julianatoren mochten wij met het hele gezin een bezoekje brengen aan dit leuke park. Enkele jaren geleden zijn we er al eens  geweest met de oudste twee, maar onze kleine man was er nog niet geweest. Julianatoren is voornamelijk geschikt voor de leeftijden 2 t/m 10 dus bleef Sem (14) thuis en kan hij lekker luieren in bed 🙂

Na een autorit van ongeveer 75 minuten kwamen we aan bij Julianatoren en zodra de kleine man het reuzenrad zag werd hij al helemaal wild. Hij kon niet wachten de auto uit te gaan en het pretpark in te gaan. Ik had de buggy meegenomen zodat de kleine man lekker kon zitten maar daar had hij geen interesse in. Na binnenkomst keek hij zijn ogen uit en met zijn handen voor zijn mond bestudeerde hij alle kleurrijke attracties.


We besloten een stukje door te lopen en de Dino’s Tour die hij al gespot had wat later op de dag te doen. Nouri is helemaal gek op Brandweerman Sam en toen hij de blussende brandweerwagens trok hij even een sprintje. Wat vond hij dat prachtig!

Het is zo fijn om in een pretpark rond te lopen waar je overal met z’n allen in kan. Zo fijn dat je niet een uur hoeft te wachten omdat de grote kids in een wilde achtbaan gaan.
Zo besloten we door te lopen naar de helikopters want ook van alles wat vliegt is Nouri fan! Mama raakte wel een beetje in paniek bij het idee dat ik me ook in zo’n helikoptertje moest proppen maar dit ging boven verwachting goed.

Het is super fijn dat je in Julianatoren ook de schaduw op kan zoeken in het picknickbos. Ezra was niet weg te slaan van de trampolines en zo konden wij lekker even in de schaduw in de speeltuin spelen. Na het spelen hebben we lekker geluncht, de patatjes en frikandellen werden snel naar binnen gepropt want we moesten door. Na een ritje door het kabouterbos en een ritje op de paarden was het weer tijd voor iets in de lucht. Nouri had zijn oog al laten vallen op de volgende helikopter attractie. Ezra had ondertussen een vriendinnetje gemaakt en die ging voor de tiende keer in Jul’s rollerskates.

Na al deze attracties in de warme zon was het tijd voor wat verkoeling en zijn de mannen in de varende piraat geweest! Zo konden ze er ook voor zorgen dat de overige bezoekers wat verkoeling kregen.

We hebben een heerlijke dag gehad. Julianatoren wat is het fijn om bij jullie op bezoek te zijn. Bedankt voor deze geweldige dag en tot snel!

X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s