Witlofschotel met kipfilet

Deze witlofschotel is een recept wat ik ooit van mijn moeder geleerd heb. Ik moest even graven hoe het ook alweer ging aangezien ik het mijn moeder helaas niet meer kan vragen. Als ik dit maak denk ik weer terug aan de heerlijke kookkunsten van mijn mammie.

Wat heb je nodig?

300 gr kipfilet
4 stronkjes witlof (smalle)
250 ml crème fraîche
2 el ketjap
Geraspte kaas

Ovenschaal

Hoe gaan we te werk?

Verwarm de oven voor op 175 graden.

Verwijder het bittere hart van de witlof en snij de witlof fijn. Snij de kipfilet in blokjes en bak deze even aan in de pan. Meng de crème fraîche met de ketjap. Doen de kipfilet samen met de witlof in de ovenschaal en verspreid de crème fraîche dressing eroverheen. Maak het af met de geraspte kaas en dan 25 minuten in de oven.
Lekker met gebakken aardappeltjes.

Eet Smakelijk!

X

Een gedachte over “Witlofschotel met kipfilet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s