About Momspot

Lieve lezers,

Ik zal me even kort voorstellen. Ik ben Charelle 34 jaar, getrouwd met Brighton en moeder van 3 heerlijke kinderen. Sem [14], Ezra [9] en Nouri [2]. Gek op onze labrador pup Boy.

Na twee jaar lang met heel veel liefde en plezier mijn webshop in handgemaakte baby en kinderkleding gerund te hebben, heb ik recentelijk besloten om te stoppen met mijn webshop. Helaas ben ik er een tijdje uit geweest door wat heftige gebeurtenissen. Na terugkomst liep mijn collectie totaal niet. Ik heb mezelf een ultimatum gesteld en besloten voor mezelf en mijn gezin te kiezen.

Omdat ik niet helemaal uit de kindermode weg wil heb ik besloten een blog te starten en dit te combineren met mijn andere hobby’s: koken, uitstapjes maken en shoppen. Ik schreef al om de week voor het platform kidsenkurken en zo kwam ik erachter dat ik dat ontzettend leuk vindt.

Deze blog zal bestaan uit de gaafste outfits, shoptips en nieuwe collecties van mijn favoriete merken, de leukste uitstapjes met het gezin en koken met en voor kids. Daarnaast zullen er specials, gastblogs en persoonlijke blogs te vinden zijn.

Bedankt voor het bezoeken van mijn blog en als je het leuk vindt laat dan een reactie achter.

Heel veel liefs,

Charelle

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s